Gereedschap

Goed gereedschap is, naast expertise en ervaring, onmisbaar voor iedere vakman. Goed gereedschap maakt niet alleen je tegelwerk nog mooier, maar zorgt er ook voor dat je gemakkelijker, sneller en veiliger kunt werken.


Levelling systeem en tegelkruizen

Met eenĀ levelling systeem, ook wel nivelleersysteem genoemd, voorkom je hoogteverschillen tussen tegels onderling. Bij Meester in Tegels wordt het systeem geleverd met een tang. Bij het levelling systeem kun je ook tegelkruizen kopen voor een complete afwerking.

Kom eens langs!


Lijmkammen

Onmisbaar voor tegelzetten: een goede lijmkam. Bij Meester is Tegels heb ik 2 verschillende soorten lijmkammen. Een grote variant voor de grote tegels en het grove werk, en een kleinere voor het verfijnde tegelwerk.

Kom eens langs!


Inwasspanen

Voor het inwassen van de voegen gebruik je inwasspanen. Deze zijn verkrijgbaar met celrubber. Hiermee laat je de tegels schoon achter.

Kom eens langs!


Wasbox

Handige wasbox om uw materiaal schoon te houden.

Kom eens langs!


Tegeltroffel

Met een tegeltroffer meng je specie en breng je dit aan op de achterkant van de tegel om deze op de band te bevestigen. De meeste tegels worden tegenwoordig gelijmd op een gestukadoorde ondergrond, maar toch zijn er nog veel gevallen waarbij je een tegeltroffer nodig bent!

Kom eens langs!


Voegenkrabber

Een voegenkrabber is handig als je lijm tussen de voegen weg wilt krabben. Voor een mooi en egaal resultaat.

Kom eens langs!